check ​ Overholder aftaler

check Mere end 20 års erfaring​

check ​ Løser alle opgaver

Snedker til specielle opgaver

​​Kræver en opgave ekstra snilde eller en bestemt snedkerering, har vi hos Møllesøegruppen en dygtig og erfaren snedker ansat, ligesom vi har tæt tilknytning til et stort snedkerværksted med CNC-drejebænke, der kan varetage enhver opgave inden for feltet.

Flot håndværk

Snedkeropgaver dækker over alt inden for træhåndværk og kan være alt fra specielle køkkenopgaver og indbyggede reolsystemer over specialdesignede paneler og renoveringer af ældre vinduer og døre.

Vores snedker har mangeårig erfaring inden for snedkerarbejde og udfører alle typer opgaver inden for faget. Vi lægger en stor vægt på et smukt og kvalitetssikkert resultat og ved, at fokusset på den flotte finish er en vigtig del af snedkeropgaven.

Derfor sørger vi også altid for, at grundarbejdet bliver udført med en snedkers store snilde og grundighed, så resultatet bliver så flot som muligt.

​Rådgivning og vejledning fra vores snedker

Står du over for en krævende opgave, hvor du mangler den gode ide til den helt rigtige løsning, har vores snedker erfaringen og ekspertisen til at komme med gode ideer og rådgivning. Vi kan se løsninger, du ikke selv har overvejet og kommer gerne med flere forskellige løsningsforslag, så du kan vælge den helt rigtige løsning til dine ønsker og behov.

Er der tale om en større opgave, der også kræver en tømrer eller murer, kan vi stå for hele entreprisen fra start til slut. Du kan læse mere om, hvilke opgaver vi varetager inden for tømrer- og murer-faget her på hjemmesiden.

Du er også mere end velkommen til at kontakte os på telefon 42 26 20 20, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en snedker, tømrer eller murer til din opgave.

Vores snedker arbejder i Dragør og på hele Amager og i resten af hovedstadsområdet.​

Få et godt & uforpligtende tilbud!

Møllesøegruppen løser alle opgaver inden for tømrer, snedker samt murerarbejde. Vi går meget op i at alle opgaver udføres med samme professionalisme uanset om du skal have rettet vinduer til eller om du skal bruge os som totalentreprenør.​

Kontakt os via formularen, så vender vi tilbage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi er uddannet energivejledere på teknologisk institut og medlem af energivejlederen.

Møllesøegruppen​

Sdr. Tangvej 18, 2791 Dragør

CVR: 35517006

Ring til os på​

Telefon: 42 26 20 20

Skriv til os på

E-mail: info@mollesoe.dk

MØLLESØE GRUPPEN ApS
Sdr. Tangvej 18
2791 Dragør
CVR: 35517006