check ​ Overholder aftaler

check Mere end 20 års erfaring​

check ​ Løser alle opgaver

Tømrer med stor ekspertise og erfaring

​Er du på udkig efter en dygtig, kvalitetsbevidst og erfaren tømrer, er Møllesøegruppen det oplagte valg.

Vi udfører alle typer tømreropgaver i både privat og offentligt regi og har gennem de sidste mange år hjulpet både private boligejere, institutioner, boligforeninger og virksomheder med både store og små opgaver i såvel hoved- som fagentreprise.

Vores tømrer udfører:

 • ​Gulvarbejde
 • Nyt tag og tagarbejde
 • Udskiftning af døre og vinduer
 • Terrasser
 • Tilbygninger
 • Terrasser
 • Energirenoveringer
 • Isolering
 • Totalrenoveringer
 • Mindre reparationer
 • Forsikringsskader

Som tømrer er vi klar over, at man kommer længst med et solidt arbejde. Vi leverer ikke halve løsninger, men lægger stor vægt på en høj kvalitet hele vejen igennem. Det betyder, at vi udfører alle opgaver med stor entusiasme og omhu, og vi lægger store kræfter i selv den mindste detalje.

Dermed er du garanteret et holdbart og smukt tømrerarbejde i højeste kvalitet.​

​Vi har ekspertisen og erfaringen

Vores tømrer har mere end 20 års erfaring i tømrerbranchen. Gennem årene har vi derfor stået over for enhver tænkelig tømreropgave og har derfor også oplevet de fleste udfordringer, man som tømrer kan komme ud for.

Vi har dermed erfaringen og ekspertisen til at varetage enhver opgave og de komplikationer, der kan følge med i processen, hvorfor vi altid har den helt rigtige løsning ved hånden. Det sikrer vores kunder et gnindningsfrit forløb, hvor der bliver taget professionel hånd om alle opgaver og eventuelle udfordringer.

Tømrer til tværfagligt arbejde

Som byggefirma har vi også en murer- og snedker-afdeling, hvilket betyder, at vi kan varetage tværfagligt arbejde, der kræver flere faggrupper.

Vi udfører arbejde i Dragør og på hele Amager og varetager også gerne din opgave. Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du spørgsmål til vores tømrer om en konkret opgave, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 42 26 20 20.​​

Få et godt & uforpligtende tilbud!

Møllesøegruppen løser alle opgaver inden for tømrer, snedker samt murerarbejde. Vi går meget op i at alle opgaver udføres med samme professionalisme uanset om du skal have rettet vinduer til eller om du skal bruge os som totalentreprenør.​

Kontakt os via formularen, så vender vi tilbage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi er uddannet energivejledere på teknologisk institut og medlem af energivejlederen.

Møllesøegruppen​

Sdr. Tangvej 18, 2791 Dragør

CVR: 35517006

Ring til os på​

Telefon: 42 26 20 20

Skriv til os på

E-mail: info@mollesoe.dk

MØLLESØE GRUPPEN ApS
Sdr. Tangvej 18
2791 Dragør
CVR: 35517006