check ​ Overholder aftaler

check Mere end 20 års erfaring​

check ​ Løser alle opgaver

Vinduer og døre montering

​Skal du have monteret nye vinduer og døre i – og omkring – området Dragør, Amager og København, så bør du overveje Møllesøe Gruppen ApS. Montering af vinduer og døre kræver teknisk snilde og præcision, noget vi hos Møllesøe Gruppen ApS altid har være specialister i. Både private, kommuner, boligforeninger og den danske stat har vi monteret for, da vi går op i at overholde en stram tidsplan og opretholde en utrolig høj kvalitet i alt, hvad vi laver. Hos Møllesøe Gruppen ApS sørger vi for at dine vinduer er monteret, så de bidrager til at isolere boligen og ikke leder til varmespild og dyre regninger, som tidligere generationer af vinduer har gjort det.

Søger du som privatperson eller som firma en løsning på et monteringsproblem, så vil vi altid tilgodese Jeres behov og imødekomme det på den bedst mulige måde.

Vi stiller op, når andre har fri

Noget, der adskiller os fra mange andre monteringsfirmaer, er vores evne til løbende at holde kontakten med kunden og sørge for, at kunden bliver hørt og kan være med undervejs. På denne måde når vi altid frem til et resultat, alle er tilfredse med, og som i sidste ende ikke er til gene for nogen parter.

Hos os i Møllesøe Gruppen stiller vi op, når andre ikke gør det, og derfor kan den byggeleder, der er kontaktperson på de respektive projekter altid kontaktes i tidsrummet 07:00 til 21:00 på hverdage. Vi sørger for at være til rådighed, når andre har tid, og derfor gør det at vi altid giver os 100% hen til hvert enkelt projekt.

Sørg for at fremtidssikre din bolig – spørg os til råds

I samarbejde med CBIsolering.dk har vi muligheden for at efterisolere og isolere Jeres bygning, fordi vi ønsker at give Jer muligheden for at spare penge på varmeregningen. Vi råder på denne måde over diverse isoleringsmaskiner af bedste kvalitet og sørger for altid at kunne fremtidssikre din bolig.

Fordi vi vil fremtidssikre, er vi uddannede energivejledere. Vi ønsker at hjælpe Jer til at løse konkrete problemstillinger og åbne øjnene for de muligheder, der er på markedet i dag. Vi ønsker ikke kun at hjælpe Jer med montering af vinduer og døre – vi ønsker at give Jer mulighed for at få svar på spørgsmål omkring muligheder for energibesparing. Vi tilbyder altid energirenovering, hvis det er muligt i Jeres konkrete tilfælde.

Kontakt os angående nye vinduer og døre med det samme

Ønsker du, at høre mere om vores vinduer og døre, så kontakt os i dag på tlf 42 26 20 20 & 26 20 00 80 eller på e-mail: info@mollesoe.dk.

Få et godt & uforpligtende tilbud!

Møllesøegruppen løser alle opgaver inden for tømrer, snedker samt murerarbejde. Vi går meget op i at alle opgaver udføres med samme professionalisme uanset om du skal have rettet vinduer til eller om du skal bruge os som totalentreprenør.​

Kontakt os via formularen, så vender vi tilbage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi er uddannet energivejledere på teknologisk institut og medlem af energivejlederen.

Møllesøegruppen​

Sdr. Tangvej 18, 2791 Dragør

CVR: 35517006

Ring til os på​

Telefon: 42 26 20 20

Skriv til os på

E-mail: info@mollesoe.dk

MØLLESØE GRUPPEN ApS
Sdr. Tangvej 18
2791 Dragør
CVR: 35517006