check ​ Overholder aftaler

check Mere end 20 års erfaring​

check ​ Løser alle opgaver

Facaderenovering og energirenovering

Energirenovering og facaderenovering er den bedste løsning på længere sigt

Hvis det er muligt, vil vi altid tilbyde at energirenovere, når vi skal renovere facader. Den simple grund er, at det er den bedste løsning for både Jer og os. Jeres renoveringsprojekt og værdien efterfølgende vil have en højere kvalitet og være fremtidssikret, da projektet vil blive bæredygtigt og samtidig – på længere sigt – spare Jer penge. Når vi tilbyder facaderenovering og energirenovering oven i et eventuelt renoveringsprojekt er det fordi vi står for kvalitet – en kvalitet vi blandt andet kan sikre igennem monteringen af jeres døre og vinduer.

Når vi udfører en facaderenovering eller energirenovering i Møllesøe Gruppen stræber vi altid efter at være med til at gøre hvert enkelt projekt til et projekt, vi kan stå inde for og være stolte af. Derfor har kunden altid ret til at komme med indspark, således at vi sikrer et godt resultat i første forsøg. Vi kan vejlede og rådgive, når det kommer til kvalitet, design og energibesparing i forhold til monteringen af døre og vinduer og vi kan altid finde en løsning, der er i Jeres favør og som passer til Jeres behov og bygning.

Bredt spekter af kunder til facaderenovering

Ønsker du facaderenovering eller energirenovering i området omkring Dragør, Amager og København, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Vi har altid en løsning på projekter, der drejer sig om energirenovering og facaderenovering. Vi har både viden inden for feltet og praktisk og teknisk snilde, der gør, at vores arbejde altid er udført præcist ned til mindste detalje – og så overholder vi Jeres deadline.

Vi tilbyder facade- og energirenovering til både privatpersoner og til større firmaer. Vi har varetaget opgaver, der har budt på alt fra 10 til flere 1000 m2, og derfor kan vi løse alle typer af opgaver, stort som småt. Vores facaderenovering indebærer et udbud af forskellige servicer.

Vi tilbyder:

  • Isolering
  • Alment murerarbejde
  • Forebyggelse af slidtage
  • Oppudsning

Vi udfører energirenovering i høj kvalitet

​Det er ikke blot vores facade ud af til, der styrkes, når vi løser en opgave bedst muligt – det er også Jeres. Derfor har vi selvfølgelig stor interesse i at gøre Jeres facade så flottest og så funktionel som mulig, da udfaldet skal afspejle vores arbejde og være vores referenceramme. Vi ønsker, at det færdige arbejde altid er et arbejde vi kan være stolte af, noget vi i høj grad efterlever.

Ønsker du at få en facaderenovering eller energirenovering, så kontakt os i dag og få et tilbud, der løser Jeres projekt til en god pris.

Vi kan kontaktes vedrørende energirenovering og facaderenovering på telefon 42 26 20 20 eller 26 20 00 80 og mail info@mollesoe.dk.

Få et godt & uforpligtende tilbud!

Møllesøegruppen løser alle opgaver inden for tømrer, snedker samt murerarbejde. Vi går meget op i at alle opgaver udføres med samme professionalisme uanset om du skal have rettet vinduer til eller om du skal bruge os som totalentreprenør.​

Kontakt os via formularen, så vender vi tilbage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi er uddannet energivejledere på teknologisk institut og medlem af energivejlederen.

Møllesøegruppen​

Sdr. Tangvej 18, 2791 Dragør

CVR: 35517006

Ring til os på​

Telefon: 42 26 20 20

Skriv til os på

E-mail: info@mollesoe.dk

MØLLESØE GRUPPEN ApS
Sdr. Tangvej 18
2791 Dragør
CVR: 35517006